Copy
View this email in your browser

 

INVITATION

Onsdag d. 9.3 2016 i Sorø kl. 16.20

Kom i dialog med bygherrer og rådgivere i Næstved, Slagelse og Holbæk

Netværket SYD inviterer til arrangement på Comwell Sorø onsdag d. 9. marts, hvor blandt andre STB BYG, VUC Storstrøm, Bolig Næstved, Dansk Miljørådgivning og Slagelse kommune kommer og fortæller om nuværende og kommende byggerier og renoveringsprojekter.

Der er godt gang i byggerierne og renoveringsopgaverne på Vestsjælland, ligesom der ligger mange nye spændende projekter klar på tegnebrættet. Netværket SYD inviterer derfor til et eksklusivt arrangement på det naturskønne konferencehotel Comwell Sorø onsdag d. 9. marts, hvor du har mulighed for at høre og tale med regionens bygherrer, rådgivere og entreprenører.

Entreprenørvirksomheden STB Byg A/S fra Vejle indleder arrangementet om deres stigende byggeaktivitet på Sjælland herunder renovering og nybyggeriEngskovskolen i Nr. Jernløse ved Holbæk og 14 luksuriøse lejligheder på Potteagergrunden i Næstved.

Herefter fortæller VUC Storstrømmen om deres planer for et nytænkende og spændende Campus byggeri i Næstved til 1.500 studerende ved Munkebakken, som er planlagt til at begynde i midten af 2016.

Dansk Miljørådgivning laver undersøgelser og oprensninger på ca. 1.500 ejendomme om året og giver et kort indblik i håndteringen af nogle af de store og ofte uforudsete problemstillinger, der medfører tidsmæssige forsinkelser og ekstraaomkostninger på byggesager, der knytter sig til jordbundsforholdjordforurening, skimmel og  forurenede bygningsdele. 

Arrangementet rundes af med indlæg om kommende renoveringsopgaver og projekter fra BoligNæstved og hvad man som leverandør kan få ud af at registreres i Slagelse kommunes bygge- og anlægsportal.

Dialog og netværk
Mellem de fem oplæg vil der traditionen tro være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og dialog med de øvrige deltagere. I den sidste halvdel af arrangementet kan du nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og smagen af lækker tapas tilberedt på sæsonens friske råvarer fra Comwell Sorø's køkken.


Program 

16.20 Ankomst og registrering
16.30 Velkomst af Netværket SYD og Sjællandske Medier
16.40  Renovering og nyopførsel på Engskovskolen i Holbæk samt etablering af 14 luksuriøse lejligheder på Pottemagergrunden i Næstved v/ STB Byg
17.00 Få unik viden om Campus Næstved v/ VUC Storstrømmen
17.20 Gode råd til minimering af risici ved nybyggeri og renoveringer v/ Dansk Miljørådgivning
17.40 Netværk og speed dating med de 2 første talere
​18.10 Kommende renovering og nybyggeri v/ Bolig Næstved
18.30 Information om Bygge- og anlægsportalen v/ Slagelse kommune
18.50 Netværk og speed dating med de sidste talere efterfulgt af lidt tapas, vin og øl
19.50 Afslutning

 


Adresse: Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø


Sæt allerede nu kryds i kalenderen til forårets arrangementer. 

Tirsdag den 8. marts 2016 i Ringsted Sportcenter
Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning inviterer virksomheder til at høre om det kommende års planer for anlægsprojekter, byggeri og udbud ...Onsdag den 9. marts 2016 på Comwell i Sorø
Kom i dialog med bygherrer og rådgivere i regionen med indlæg fra STB Byg, VUC, DMR, og BoligNæstved

Onsdag den 27. april 2016 på Hotel Strandparken i Holbæk
Kom i dialog med bygherrer og rådgivere på Vestsjælland med indlæg fra bl.a. Forsvarets Ejendomsstyrelse, Daurehøj Erhvervsbyg og Schou Birkendorf Arkitekter

Følg med på http://www.nsyd.dk/arrangementer/

Der er et begrænset antal gæstebilletter til rådighed ved netværkets arrangementer.
Billetten kan efterfølgende modregnes ved køb af andre medlemskaber.

Læs mere om, hvordan du sikrer dig en billet på http://www.nsyd.dk/bliv-medlem/
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Facebook
Facebook
Netværket SYD
Blokhusvej 19
2680 Solrød Strand
Telefon: 31 16 91 90
E-mail: contact@nsyd.dk

afmeld fra denne liste    opdater din profil